Zonnebank

Voor iedereen toegang, ook voor niet-leden

Tarieven:
15 min. € 8,50 -10 x kaart € 77,50
20 min. € 10,50 -10 x Kaart € 95,50
25 min. € 12,50 -10 x kaart € 103,50

Add on voor leden van Sportcentrum Bellevue:
15 min. € 8,50 per week (max 2 sessies p/w)
20 min. € 10,50 per week (max 2 sessies p/w)
25 min. € 12,50per week (max 2 sessies p/w)

Alle leden hebben gratis toegang tot de sauna

Terwijl u geniet van een heerlijke sauna, worden er 300 tot 500 calorieën verbrand in een sessie van 15 tot 20 minuten. Dit kan vergeleken worden met één à twee uur wandelen of een uur intensief sporten.

Z

Elimineren van giftige stoffen in het lichaam

De sauna werkt op basis van hete lucht en koud water. Door de felle opwarming van uw lichaam, openen de poriën van uw lichaam zich. Hierdoor gaat u zweten en worden alle giftige afvalstoffen en andere ziektemakers uit uw lichaam gezuiverd. Tevens zorgt de sauna voor een betere doorbloeding waardoor uw huid van binnenuit gereinigd wordt!

Z

Verhoog uw weerstand tegen ziektes

Door de warme temperatuur in een Finse sauna wordt uw lichaamstemperatuur ook opgewarmd. Hierdoor helpt de sauna u virussen, bacteriën of parasieten in het lichaam te doden. U komt dus gezond en helemaal gezuiverd terug uit uw sauna wellness beurt!

Z

Een mooie en gezonde huid dankzij de sauna

Meerdere malen per week gebruik maken van een sauna zorgt voor een stralende huid! Door het zweten raken huidschilfers los van het lichaam. Hierdoor wordt er telkens opnieuw een vernieuwde huidlaag gevormd. Zo voelt de huid na een saunabeurt soepel en zacht aan. Tevens verbetert de elasticiteit en de huidstructuur aanzienlijk na elke sessie door het vele transpireren.

Z

Een sauna zorgt voor een sterker immuunsysteem

De blootstelling aan hoge temperaturen in een sauna zorgt ervoor dat het immuunsysteem geactiveerd en versterkt wordt. Hierdoor ontstaat er een productie van witte bloedcellen en antilichamen waardoor u beter bestand bent tegen ziektes en temperatuursschommelingen

Wil jij aan jezelf werken?

We bieden een verscheidenheid aan programma’s die passen bij verschillende behoeften en doelen. Onze trainers helpen je met persoonlijke begeleiding en motivatie om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je training haalt.