Over ons

“Word fit in je eigen tempo!”

OVER ONZE SPORTCENTRUM

We hebben meer dan 30 jaar ervaring

Al 30 Jaar Uw Vertrouwde Partner in Fitness: 

Sinds 1992 heeft Sportcentrum Bellevue zich gepositioneerd als dé bestemming voor fitnessliefhebbers die streven naar gezondheid en welzijn. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we een rijke geschiedenis opgebouwd als een toonaangevend sportcentrum dat niet alleen faciliteiten van topkwaliteit biedt, maar ook een hechte fitnessgemeenschap creëert.

Waarom Kiezen voor Onze Ervaring?

  • Deskundige Begeleiding: Onze toegewijde trainers hebben door de jaren heen een schat aan kennis opgebouwd. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of een doorgewinterde atleet, onze experts staan klaar om je te begeleiden op basis van jouw unieke behoeften en doelen.

  • Evoluerende Technologie: Gedurende de afgelopen drie decennia hebben we voortdurend geïnvesteerd in geavanceerde fitnessapparatuur en innovatieve trainingsmethoden. Bij Sportcentrum Bellevue ben je verzekerd van toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fitness.

  • Community Gevoel: Onze rijke geschiedenis heeft niet alleen geleid tot fysieke vooruitgang, maar ook tot het bouwen van een warme en ondersteunende fitnessgemeenschap. Hier voel je je niet alleen een lid; je maakt deel uit van de Sportcentrum Bellevue-familie.

Onze Toewijding aan U:

Al meer dan 30 jaar streven we ernaar om fitness toegankelijk, boeiend en effectief te maken voor iedereen die zijn gezondheids- en fitnessdoelen wil bereiken. We zijn trots op onze rol als vertrouwde partner in uw fitnessreis en zijn vastbesloten om u nog vele jaren te ondersteunen bij het bereiken van een gezonder en actiever leven.

Beleef de Ervaring:

Sluit je aan bij Sportcentrum Bellevue en ervaar de vruchten van meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessindustrie. Of je nu op zoek bent naar kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsbeheersing of gewoon een positieve gemeenschap om deel van uit te maken, wij zijn hier om je te ondersteunen.

Neem Contact met Ons Op:

Ontdek hoe onze ervaring jouw fitnessreis kan verrijken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over lidmaatschappen en onze uitgebreide diensten. Welkom bij Sportcentrum Bellevue, waar traditie en vooruitgang samenkomen voor jouw welzijn.

Sportcentrum Bellevue 

Onze gediplomeerde personal coaches kunnen je helpen met ieder doel.

We willen dat elke klant zich op zijn gemak voelt wanneer ze binnenkomen.

Je kunt 24/7 gebruikmaken van onze sportcentrum en ook de groepslessen.

Neem een kijkje binnen onze sportcentrum!

Wat maakt ons anders dan elk ander sportcentrum?

Ons doel is om klanten de beste service te bieden op gebied van health!

Persoonlijk

Onze coaches zijn er om jou te begeleiden om zo de gewenste resultaten te behalen!

Kwaliteit

Bij Bellevue hebben wij alleen kwaliteit materiaal. Van fitness apparatuur tot de koffie aan de bar.

Jong en oud

Bij Bellevue zijn de lessen en fitnessapparaten/concepten afgestemd op ieder leeftijdsgroep.

Aarzel niet, neem contact met ons op voor informatie. Ontdek alle diensten

Waar wij als sportcentrum voor staan.

We zijn niet alleen een sportcentrum, we zijn ook een plek waar je onder persoonlijke begeleiding aan je conditie en gezondheid kunt werken. We hebben trainers die je helpen om je doelen te bereiken.

We bieden een verscheidenheid aan programma’s die passen bij verschillende behoeften en doelen. Onze trainers helpen je met persoonlijke begeleiding en motivatie om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je training haalt.

Expertise

Ons personeel bestaat uit hoog opgeleide professionals die experts zijn in hun vakgebied. Zij kunnen je de begeleiding en ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Professioneel Team

Onze professionele coaches hebben vaardigheden en ervaring om goede onderbouwde feedback te geven. Zo kan jij jou de doelen beter en sneller behalen.

Fijne sfeer

De sfeer in onze sportcentrum is altijd erg levendig en ontspannend. Er zijn altijd mensen in de buurt om je aan te moedigen wanneer je het nodig hebt.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Voor vragen en meer informatie kan je altijd terecht bij de balie of bel ons op: 0342 474 52

Onze coaches

Jan en Ria

Trotse eigenaren van Sportcentrum Bellevue. Beide vanaf de eerste dag het gezicht van de club.

 

Aron

Een vertrouwd gezicht in de club. Een echte All rounder!

 

Wessel

  Heeft sport en bewegen afgerond en doet nu een studie Ergotherapeut.

 

Twan

Bij ons is hij een allround instructeur maar ook bij defensie is hij opleiding instructeur.

 

Renzo

  Is zelf lekker sportief en doet nu de opleiding voor Fitnesstrainer A

 

Wil jij aan jezelf werken?

We bieden een verscheidenheid aan programma’s die passen bij verschillende behoeften en doelen. Onze trainers helpen je met persoonlijke begeleiding en motivatie om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je training haalt.