ons aanbod

B-Function →

Club-Power →

Yoga →

B-Core →

Battle →

B-Gritt →

Club-Cycle →

Club-Step →

Fit & Shape →

27/4 virtuele groepslessen →

b-function

Wat is B-Function?
B-Function is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat.

Is B-Function iets voor mij?
B-Function is geschikt voor ieder fitheidsniveau: van jong tot oud. Diegene die je namelijk uitdaagt, ben je zelf. B-Function laat je versteld staan van je eigen prestaties. Ideaal als je wilt werken aan een ideaal figuur en topconditie.

Hoe ziet een B-Function les eruit?
Je traint alle belangrijke spiergroepen, terwijl je wordt aangemoedigd door je coach en je groepsgenoten. Dit laatste is een essentieel onderdeel: samen spoor je elkaar aan om tot het uiterste te gaan. Dat werkt zeer stimulerend en zorgt ervoor dat je de workout langer volhoudt.

b-core

Wat is B-Core?
B- Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

Is B-Core iets voor mij?
B-Core is geschikt voor iedereen: van jong tot oud. Het versterken van je Core brengt je lichaam mooi in shape. Dat is mooi, maar het doet veel meer voor je! Je bevordert ook je balans en voorkomt blessures. Zo verbeter je in één workout je lichamelijke gezondheid.B-Core laat je versteld staan van het resultaat!

Hoe ziet een B-Core les eruit?
Je traint spieren uit het centrum van het lichaam (de Core). Met B-Core train je de buik, billen en rug intensief. Door tweemaal in de week te trainen zie je al snel resultaat. B-Core is een uitdagende les, waarbij doorzettingsvermogen nodig is. Omdat de lessen in groepsverband worden gegeven en er snel resultaat is, blijf je gemotiveerd om te trainen!

Yoga

Wat is Yoga?
Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? 

Is Yoga iets voor mij?
B-Zen is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt B-Balance je daar zeker bij.

Hoe ziet een Yoga les eruit?
De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De oefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. 
Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

club-power

Wat is Club Power?
Club Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Is Club Power iets voor mij?
Club Power is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Hoe ziet een Club Power les eruit?
De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. 

Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benenbillenrugborstarmen (biceps, triceps), schouders en buik.

battle

Battle is een eenvoudig te volgen, intensieve workout waar kracht en cardio gecombineerd worden. De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen. Met als gevolg: keihard zweten en calorieën verbranden!

Battle is de ideale les wanneer je aan je conditie wilt werken of een aantal kilo wilt afvallen. Bij Battle worden verschillende technieken gebruikt vanuit boksen, taekwondo, karate en kickboksen.

Wil je graag fitter worden? Dan is deze fitness trend dé les voor jou! Battle is niet alleen effectief maar ook nog eens super leuk!

B gritt

Wat is B-Gritt?
Met B-Gritt verleg je je fitnessgrenzen. Het is bovendien de snelste manier om vet te verbranden met behoud van spiermassa. De professionele instructeurs motiveren iedereen optimaal om het zo lang mogelijk vol te houden. 
Dat er flink gezweet gaat worden, is dus een zekerheidje!

Enkele kernpunten:
Je wordt super snel fit! Je metabolisme werkt harder, waardoor je uren na de workout nog vet verbrandt.

B-Gritt is echt iets voor jou als:

  • Je je fitheid naar het volgende niveau wilt brengen
  • Je extra motivatie wilt om je fysieke grenzen uit te dagen
  • Je een fitness- of afvaldoel hebt dat je wilt bereiken
  • Je gewoon je trainingsintensiteit wilt verhogen

club cycle

Wat is Club Cycle?
Club Cycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma’s. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding je verbruikt maarliefst 600-800 cal. per les. 

Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

Is Club Cycle iets voor mij?
Club Cycle is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Hoe ziet een Club Cycle les eruit?
De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

Battle is de ideale les wanneer je aan je conditie wilt werken of een aantal kilo wilt afvallen. Bij Battle worden verschillende technieken gebruikt vanuit boksen, taekwondo, karate en kickboksen.

Wil je graag fitter worden? Dan is deze fitness trend dé les voor jou! Battle is niet alleen effectief maar ook nog eens super leuk!

club step

Wat is Club Step?
Club Step is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je iedere les regelmatig de step op en af stapt. Corrigeer je hele figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat inspireren door de motiverende muziek en je coach.

fit & shape

Wat is Fit & Shape?
Fit & Shape is een zeer gevarieerde lichaamstraining die wordt uitgevoerd op muziek van vroeger en nu. De groepslessen bestaan uit een cardiogericht gedeelte met aerobics en dansbewegingen en uit een gedeelte met krachtoefeningen. Zo verbeter je je coördinatie en kracht, terwijl je tijdens een les ook nog eens tussen de 400 en 600 calorieën verbrandt.

Is het wat voor mij?
De lessen zijn afwisselend, elke oefening is anders. Er wordt gewerkt met een mat, elastiek en/of gewichtjes waarbij opties worden aangereikt. Dat betekent, dat er rekening wordt gehouden met persoonlijke mogelijkheden, waardoor Fit & Shape geschikt is voor iedereen.

24/7 Virtuele groepslessen

Virtuele groepslessen zijn voor jou als je naast individueel sporten het ook leuk vindt om in een groep samen te sporten. Bellevue beschikt over een virtual fitness waar je kan deelnemen aan alle virtuele groepslessen. De virtuele groepslessen zijn on demand d.w.z. dat je zelf bepaalt welke les je gaat doen. De virtuele groepsfitness kent een zeer gevarieerd programma van groepslessen. Er zijn lessen op diverse conditie niveau’s en zijn vooral leuk om te doen. Je selecteert de les en je kunt beginnen!